sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Juhlat kukkien keskellä

Muutama viikko sitten juhlistimme äitini syntymäpäivää.


Tasaluvut tulivat täyteen Aleksis Kiven päivänä, jolloin kävimme perheen kesken lounaalla paikallisessa ravintolassa. Oli mukavaa viettää hetki aikaa yhdessä työhulinoiden keskellä. Äitiä muistimme kaulakorulla, kortilla ja lapsuuskuvan sisältäneellä onnitteluilmoituksella paikallislehdessä.


Seuraavana päivänä syntymäpäivää juhlistimme työporukan kesken. Ilta alkoi yksityiselokuvanäytöksellä Argo. Tämän jälkeen siirryimme ruokailemaan Seurahuoneelle, missä menussa oli mm. ihan mielettömän hyvää ja suussa sulavaa chili-kylmäsavulohikeittoa. Ilta oli varsin menevä ja juhlat jatkuivat tanssimisen merkeissä ravintolan sulkemiseen saakka. Monen tunnin tanssimisen jälkeen istuuduttuani huomasin vasta miten kipeät jalkani olivatkaan..


Työntekijöiltä äitini sai lahjaksi valtavan määrän kukkia ja matkalahjakortin. Jaksoimme kuin jaksoimmekin vielä kotiin palattuamme yöllä laittaa kaikki kukat maljakoihin.

 

Juhlat jatkuivat vielä samana viikkonloppuna sunnuntaina, jolloin vanhempieni luokse oli kutsuttu kylään muutamia sukulaisia, ystäviä ja tuttuja. Tarjoilut hoidimme ystäväni ja poikaystäväni kanssa kolmisin, vaikka tarjottavat eivät tällä kertaa olleetkaan meidän tekemiä.


Kukkameri vain lisääntyi.. ja lopulta kaikki maljakot ja pöydät olivat täynnä kukkia (kaikkia en edes huomannut kuvata).

Kukat ovat kyllä tosi kauniita! Hmm, pitäisi ehkä välillä yrittää piristää omaakin kotia kauniilla kukilla. Niissä on väriä ihan eri luokassa kuin viherkasveissa :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kukkia ja ruokia! :) Mä tykkään ostaa kotiin kukkia, mut kissa tykkää myös syödä niitä, joten harvemmin pystyy ostaan mtn :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on kyllä aika mestareita kukkien tuhoamisessa. Pitäisi löytää kukille joku kissan ulottumattomissa oleva paikka. :)

      Poista