sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Lahjalista

Valmistujaisiani varten loin www.lahjalista.net -sivustolle oman lahjalistan. En ollut koskaan aikaisemmin tehnyt lahjalistaa ja etukäteen minulla oli ristiriitaisia tunteita lahjalistasta ja mietin, onko valmistujaiset mikään syy tehdä mitään listaa. Päätin kuitenkin tarttua onkeen.

Lahjalista.net sivuston käyttö on maksutonta, mutta lahjalistan tehdäkseen sivustolle on rekisteröidyttävä. Omalle lahjalistalle saa itse luoda oman osoitteen, joka on muodoltaan www.lahjalista.net/omakeksima-nimi. Oman lahjalistan pystyy myös laittamaan salasanan taakse, mutta itse en kokenut sitä tarpeelliseksi. Sitten vain lisäämään lahjatoiveita listalle. Nimen lisäksi kannattaa kirjoittaa myös pieni kuvaus toiveesta ja linkki esimerkiksi kuvaan. Lahja varataan painamalla varaa -painiketta ja syöttämällä sähköposti siihen varattuun kohtaan. Sähköpostiin tulee varausvahvistus, minkä avulla pystyy varauksen vielä perumaan. Lahjalistan tekijä ei näe kuka on varannut minkäkin toiveen. Mielestäni sivusto toimi hyvin ja oli helppo käyttää. Miinuksena olisin kaivannut lisätilaa linkeille ja mahdollisuutta lahjojen järjestämiseen helpommin kuin kopio - liitä -toiminnolla.

 

 

Mitä minä sitten toivoin? Kalevala -koruja, keräämääni Pentikin kahvikuppisarjaa, muutamia Iittalan ja Arabian astioita, vohveliraudan, leivontakirjan ja sen sellaista. Tällä hetkellä olen hyvin tyytyväinen, että otin lahjalistan käyttööni. Lahjavinkit helpottivat puolin ja toisin.. vaikka en tietenkään lahjojen takia vieraita kutsunutkaan.

Minä suosittelen lahjalistan tekemistä! :) 
Millaisia kokemuksia teillä on lahjalistoista ja eri lahjalista sivustoista?

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun jaoit tämän kokemuksen. :) En ole itse koskaan lahjalistaa kokeillut, mutta pitääpä laittaa asia korvan taakse. :)

    Saitko toivomiasi lahjoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lahjalistan tekemistä, jos on juhlia tiedossa. :) Sain toivomiani lahjoja, mutta lisäksi myös muutamia lahjalistan ulkopuolelta ja rahaa.

      Poista