maanantai 22. huhtikuuta 2013

Muuta ajateltavaa

Minä olen viime päivinä yrittänyt kääntää ajatukset ikävistä asioista mukaviin ja etsinyt muuta ajateltavaa. Välillä prosessi on tuntunut hankalalta, mutta myös niitä onnistumisen kokemuksia on ollut.

 

Eräänä aamuna löysin itseni elokuvateatterista klo.10.30. Kävin katsomassa Kaappari -elokuvan, joka oli ihan ok: melko ennalta-arvattava, mutta juoni pysyi kasassa. Sali oli mukavan tyhjä ja rauhallinen ja pystyin uppoutumaan elokuvaan ja unohtamaan oman elämän murheet. Ehkä toistenkin hyödynnän päivänäytöksiä!

 

Viikonloppuna kävin halailemassa kisuja: Jonea ja Mossea. <3 Se on aina yhtä ihanaa puuhaa.

Auringonpalvontaa
Löhöilijä
Venyttelyä
Onnellinen hymy

Viikonloppuna haravoin ja siivosin kissojen ulkotarhan. Molemmilla kissoilla on kevättä rinnassa ja ulkoilu maistuu useita tunteja päivässä. Kirjoitin viime elokuussa kissojen ulkoilusta ja monet ovatkin löytäneet blogiini juuri sillä hakusanalla. Ehkä voisin kirjoittaa siitä jossain vaiheessa toisenkin merkinnän, missä esittelisin tarkemmin viime vuonna rakennettua häkkiä. :)

 

Eilen illalla olin hyvässä seurassa Alppipuistossa katsomassa auringonlaskua. <3

Muuta ajateltavaa -prosessi jatkuu. Mitä kivaa tekemistä sitä keksisikään? :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään myöskin käydä leffateatterissa yksinäni. Silloin pääsee minusta parhaiten pois hetkeksi todellisuudesta. Toinen tämmöinen omiin oloihin- juttu on se kun laitan kuulokkeet korville ja lähden ulos kävelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksin leffassa käymisessä on omat hyvät puolensa. :) Minäkin käyn kävelyllä kuulokkeet korvissa. Se antaa muuta ajateltavaa. Mukavaa kevättä Aada! :)

      Poista